2010 m. balandžio 14 d., trečiadienis
Trinta pievagrybių sriuba
Šita sriuba padaryta iš to, kas buvo šaldytuve, o kadangi šaldytuve (o taip pat ir ant mano sažinės) gulėjo keli pievagrybiai, gabalėlis poro, tai neliko nieko kito kaip virti sriubą. Greita ir skani, bet nėra ypač išvaizdi. Mano mama iškart atsisakė valgyti :)
Pievagrybių sriuba
180 g pievagrybių
2 v.š sviesto
1/2 poro
1/2 svogūno
1/2 l sultinio
100 ml pieno
krapų
petražolių
druskos, pipirų
Supjaustyti porą ir svogūną. Įkaitinti keptuvę, dėti sviestą, svogūną ir porą. Kepinti ~ 5 min. Po to sudėti kubeliais pjaustytus pievagrybius ir pilti sultinį. Troškinti ~ 10. Viską sutrinti trintuvu, pilti pieną ir užvirti. Sudėti žoleles, jei reikia įberti druskos ir pipirų.
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
O kaip noriu dabar tokios sriubyyytės!.... Taip ir įsivaizduoju grybukų kvapą :)
AtsakytiPanaikinti