Tikėtai ar netikėtai ir aš gavau tą aplink skraidantį virusą "Stilish blogger award" vadinamą. Taigi labai dėkoju Astai ir Aušrai už jį.
O jį gavus reikia:
I. Padėkoti tinklaraščio autoriui
II. Papasakoti apie save septynias tiesas
III. Paskelbti penkiolika tinklaraščių, kurie mano nuomone yra stilingi
IV. Pranešti penkiolikei gerą žinią.
Taigi smagiausioji dalis - septynios tiesos apie mane:
1. Ant mano rašomojo stalo ir spintelėse yra daugiau kulinarinių knygų, nei knygų iš kurių mokausi.
2. Skaitau visokias filosofines, mokomąsias knygas, kaip susikurti geresnį gyvenimą, turėti kalną pinigų ir būti laimingu, bet niekad nesivadovauju jų patarimais.
3. Prieš mėnesį susiradau pirmąjį darbą savo gyvenime.
4. Nemėgstu vairuoti, nors ir turiu vairuotojo pažymėjimą.
5. Naujausia aistra - senovinė disko stiliaus muzika.
6. Iki šiol negaliu suprasti, ką reiškia vienas pakeltas antakis mano veide.
7. Žiemą dejuoju, kaip noriu vasaros, o vasarą, kaip pasiilgau žiemos.
O ilgo sąrašėlio su blogais šį kartą nebus, nes visus iki vieno norėčiau apdovanoti, vien už tai kad jie rašo, nes tai nėra taip paprasta, kaip gali atrodyti. Taigi pasiplokite sau mieli kolegos blogeriai.
~~~~~~~~~
Mane lengva papirkti nuoširdumu, šypsena, saulės spinduliu išlindusiu iš po niūraus debesies, muzika ir žodžiais, komplimentais, kurių apsimetu negirdinti ir sausainiais, pačiais papraščiausiais, mirkytais į kakavos puodelį.
Avižinių miltų sausainiai su aguonomis
150 g sviesto
200 g cukraus
2 kiaušinių
druskos
3 puodelių avižinių miltų (aš tiesiog sumaliau avižinius dribsnius kavamale iki miltelių)
vanilės
3 v.š. aguonų
Minkštą sviestą išsukti su cukrumi iki purumo. Po vieną įmušti kiaušinius, po kiekvieno labai gerai išmaišyti. Kitame inde sumaišyti miltus, druską, vanilę, aguonas. Miltų masę po truputį pilti į sviesto mišinį. Minkyti (sausainių tešla nėra itin lengvai minkoma, nes mėgsta skilinėti) ant miltais pabarstyto stalo tol, kol nelips prie rankų. Dėti į šaldytuvą bent 30 min.
Praėjus pusei valandos išimti iš šaldytuvo, iškočioti ir išspausti norimos formos sausainėlius. Kepti iki 180 laisniu įkaitintoje orkaitėje, kol sausainių krašteliai parus.
Keturi faktai visiškai tinka ir man, ypač 7. O sausainiai labai labai skaniai atrodo, kaip tik man dabar prie kavos tiktų. Iš nuotraukos sprendžiu, kad panašūs į krekerius. Ar klystu?
AtsakytiPanaikintiTaip, taip, iš tikro, Karolina, pasakyk koks skonis.
AtsakytiPanaikintiAš sumišus o.O
Ineta, dėkui ;)
AtsakytiPanaikintiKotryna, Diana, nieko blogo apie juos negaliu pasakyti, skanūs, ne itin trapūs (bet man būtent tokie ir patinka),paprasti sausainukai, kurie labai tiks prie kavos. Kotryna, man krekeriai asocijuojasi su sūriais sausainiais, todėl man jie tikrai į juos nepanašūs :D
Įdomus ir nematytas avižinių sausainių receptas ir labai įdomios tiesos apie autorę.
AtsakytiPanaikintiAčiū Gintarai :)
AtsakytiPanaikintiWhat a goregous photo!
AtsakytiPanaikintiNurit, thanks :)
AtsakytiPanaikintiSveikinu dėl punkto nr.3 ir visiškai sutinku su punktu nr.4 :)
AtsakytiPanaikintiIr grožiuosi, oi, kaip labai grožiuosi sausainėliais - tokiais paprastučiais, bet labai jaukiais :)
Asta, kol kas ir aš džiaugiuosi 3 punktu, bet kai prasidės mokslai, nežinau nežinau..
AtsakytiPanaikintiAčiū Ineta ;)
AtsakytiPanaikintiDelicious recipe :) Thanks so much. You should add google translate right sidebar.
AtsakytiPanaikintiYes, I like them too :)
AtsakytiPanaikintiIšbbandžiau. Neskanūs :(
AtsakytiPanaikintiPuikus receptas, tik jaučiu, kad gera mintis buvo sumalti avižinius dribsnius ir sudėti vietoje miltų, nes su fasmos avižiniais miltais išėjo karstelėję sausainiai..., bet šiaip skanu ir labai skalsu :)
AtsakytiPanaikintiO man tešla kažkokia košė gavosi-visai nesiminkė. Nezxvokiu,kaip išvis ją įmanoma išminkyt, prasikeikau. Lipo ne tik prie rankų,bet ir prie lentos, ant kurios minkiau. Dar nemažai kvietinių miltų teko bert.Nors skonis manpatiko labai.
AtsakytiPanaikinti