Kai jau manėme, kad pavasaris atėjo ir aš vis dažniau
apsirengdavau savo oranžinį pavasarinį paltuką, užsidėdavau akinius nuo saulės ir
šypsodavausi be priežasties viskas paikeitė..
Vėl katinai pradėjo laipioti tvoromis, o aš sėdėti susisukus
į pledą.
Šie vafliai dar nuo tada, kai varėme žiemą iš kiemo. Gal
reikėjo smarkiau tai daryti, bet anksčiau vaflių kepimas suveikdavo ir žiema
dažniausiai negrįždavo.
200 g. sviesto
4 kiaušinių
1 puodelio miltų
2 šaukštų grietinės
žiupsnelis druskos
nepilno puodelio cukraus
amareto likerio (nebūtina)
Sviestą išlydykite ir sumaišykite su cukrumi. Truputį
atvėsinkite ir supilkite išplaktus kiaušinius. Įmaišykite miltus, druską, įdėtkite
grietinės ir amaretą, viską gerai išmaišykite iki vienalytės masės Įkaitinkite
vaflinę ir pilkite po didelį šaukštą tešlos. Kepkite iki kol vafliai paruduos.
Aš juos apvoliojau tirpintame šokolade ir kokoso drožlėse. Skanaus!
Receptas iš Baltos virtuvės
Va čia tai gėris! VISKAS privalau įsigyti šią vaflinę, kuo greičiau!
AtsakytiPanaikintiPritariu visom keturiom :) Gal močiutė kur užsislėpus turi vaflinę?
AtsakytiPanaikintiKaip aš tokios vaflinės noriu!!
AtsakytiPanaikintiNa mes ją ištraukiame į metus gal tik vieną kart :) Bet ji vis tiek užima gana geras pozicijas mūsų spintelėje :) Jei turi kur dėt, sakau pirk, jei ne, tai dar tikrai verta pagalvot :)
AtsakytiPanaikintiWow koks aptinges katinas! :D
AtsakytiPanaikintiNoreciau vafline turet.. tikriausiai kepciau vaflius kasdien kol igristu ilgam :D
Jis kai tik šalčiau pasidaro ten tupi :D
Panaikintilabai puikus, aciu uz si nuostabu recepta.
AtsakytiPanaikinti_________________________________
autobusu nuoma mikroautobusu nuoma | www.perkamemiska.lt